Ata PT

Lic. Personlig Tränare och Lic. Kostrådgivare


PT-ONLINE

Investera i dig själv redan idag! Med hjälp av en erfaren personlig tränare på nätet kan du komma igång eller ta din träning till nästa nivå. Träna med personliga tränaren Ata med 15 års erfarenhet i träningsbranchen. Det individuella PT-paketet passar dig som vill ha struktur i din träning och kosthållning samt lära dig att få ut det mesta av din träning. Du som vill komma igång erbjuds ett 4-veckors program som passar dig som vill bli starkare, börja träna, gå ner i vikt, få bättre hållning, och orka mer.Individuell PT-online


Personlig träning och kostrådgivning på dina villkor! Ett flexibelt och enkelt sätt att ta träningen till nästa nivå, inga dyra PT-kostnader på gym som du behöver stressa till, du sätter dig enkelt bakom datorn eller med telefonen och vi sköter all kontakt via mejl. Du kommer att få ett personligt kost- och träningsupplägg som är uppbyggd efter dina önskemål och förutsättningar. Jag utgår från dina önskemål och mål när jag skapar dina program. Du kommer besvara några frågor innan vi börjar som också kommer ha betydelse för dina program. Startdatum bestäms i samråd med dig och du har möjlighet att få feedback på din träning och kost 1 gång i veckan. Första två veckorna gör vi justeringar avseende dina tränings- och kostvanor, från den tredje veckan får du tränings- och kostprogram som du kan följa. Skulle du önska längre eller kortare övergångsperiod bör du meddela det innan startdatumet.

Ata PT innehar den nationella PT-licensenKostrådgivning


Har du koll på träningen och vill bara få kostrådgivning? eller vice versa...

Ingen fara! Vi löser det också, det är helt och hållet upp till dig hur fördelningen mellan kost och träningen ska vara. Om du endast vill ha kostrådgivning i de individuella PT-online programmen går det utmärkt, då jobbar vi endast med kosthållningen och utformar kostupplägg som passar just dig. Är du intresserad av komma igång-program för kost kan du läsa vidare här.
Komma igång-program


4-veckors program för dig som vill komma igång med din träning och ha ett program att följa. Programmet är inte individualiserad men du kommer få tillgång till individuell coachning. Den individuella coachningen sker alltid i slutet av din träningsvecka. Innehåller endast träningsprogram, ej kostprogram. Det kan förekomma allmänna kostråd.


Välj mellan dessa fyra kategorier:

1. Motionsträning

2. Styrka och muskeluppbyggnad

3. Uthållighetsträning

4. ViktminskningNYTT för våra komma igång-program är nya kategorin Kostrådgivning.

Samma koncept som de andra komma igång-programmen men avser kostrådgivning istället.


     5. Kostrådgivning


Vill du ge bort den perfekta gåvan?


Nu har du chansen att göra det! Vi erbjuder nämligen digitalt presentkort för våra kunder. Passar utmärkt som gåva men även för eget bruk, våra digitala presentkort är giltiga i 2 år från och med inkommen betalning. Det finns en separat formulär som avser endast presentkort. Klicka här för att komma till formuläret för att köpa presentkortet. Vi skickar det digitala presentkortet till din e-post.Skräddarsydd kost- och träningsprogram

Uppföljning och rådgivning ingår


Program för dig som vill komma igång 

Uppföljning och rådgivning ingår


Hemmaträningsprogram

Vid köp av "komma igång"-program

Passa på nu!!


REKOMMENDATIONER

tobbe
sebbe
linus

Kontakt

kontakt@atapt.se

(Återkopplar inom 48 timmar)

Samarbetspartner